top of page

OM EN PSYKT VANLIG UKE

En Psykt Vanlig Uke er et frivillig initiativ fra studenter i Trondheim, hvor det arrangeres en årlig festival i mars. Målet er å bidra til økt oppmerksomhet rundt temaet psykisk helse, senke terskelen for å prate om utfordrende temaer, øke mental velvære og koble studentene opp mot lokalbefolkningen. En Psykt Vanlig Uke arrangeres hvert år i uke 11, hvor man i løpet av denne uken gjennomfører en rekke arrangementer sammen med eksterne aktører. Eksempler på dette er alt fra speed friending, foredrag, treninger, workshops, sofaprater, sosiale arrangementer, konkurranser og kampanjer med et bestemt fokus og mye mer. I 2021 var temaet Tilhørighet, i 2022 Åpenhet, og i 2023 Hverdagslykke. Temaet for 2024 er Livskvalitet og festivalen foregår 11. mars til 17. mars.

STYRET 2023/2024

Aurora.png

LEDER
Aurora Skumlien

Heihei! Mitt navn er Aurora, 22 år fra Gjøvik og jeg har fått æren av å være årets leder og linjeforeningsansvarlig for En Psykt Vanlig Uke. For tiden studerer jeg master i fysisk planlegging. Jeg ELSKER å høre på podcast, og hører på det til alle tider av døgnet. Ellers liker jeg å være med venner og kjæresten min, men å kunne ha det gøy i mitt eget selskap er også viktig for meg. Jeg valgte å stille som leder for EPVU etter jeg var med i arrangement-komiteen under festivalen i 2023. Jeg trivdes såpass godt i komite at jeg ville vie enda mer av min tid til å fremme psykisk helse, samtidig som jeg utfordret meg selv til å ta et lederverv. Jeg gleder meg til å jobbe med den herlige gjengen og se alt det spennende og lærerike vi får gjort det neste året!

PR-ANSVARLIG
Ida Johannessen

Hællæ, Ida her! Det er jeg som er PR-ansvarlig for En Psykt Vanlig Uke. Jeg er 23 år, kommer fra Moss og går master i Samfunnsfagsdidaktikk på NTNU. På fritiden liker jeg å gå tur med hunden min og en god podcast på øret, og å være med venner og kjæresten. Den siste tiden har jeg blitt helt oppslukt i treningsformen poledans.
Jeg var med på fjorårets festival i PR-komiteen, og jeg trivdes så godt at jeg valgte å søke meg videre som PR-ansvarlig dette året. Det å kunne snakke åpent, ærlig og uten skam om sin egen psykiske helse er noe jeg brenner for. Dette ble spesielt viktig for meg når jeg selv kom ut i "voksenlivet" og kjente på utfordringer med å snakke om egen psykisk helse. Jeg gleder meg til alt det morsomme vi skal finne på og til å se hva årets festival bringer <3

Ida.png
Bjørn.png

PUBLIC DISPLAY
Bjørn Anders Grongstas Nubdal

Halla! Mitt navn er Bjørn, jeg er 27 år, kommer fra en liten bygd i trøndelag som heter Høylandet, og er ferdig utdannet barnehagelærer og tar for tiden en master i barnehageledelse ved DMMH. Jeg setter også pris på god musikk, både å lytte selv og å lage egen, da jeg spiller både gitar og bass. Innen musikken setter jeg størst pris på hard rock og metall, men er ikke ukjent for å nyte litt blues og country. Noe jeg også setter høyt er min tid i frivilligheten, der jeg har vært leder i linjeforeningen og faddersjef ved DMMH, jeg er for tiden Public-Display ansvarlig i En Psykt Vanlig uke, studentrepresentant i høgskolestyret ved DMMH, tidligere PR-ansvarlig i Pedagogstudentene DMMH og i sitt nyeste verv som studentmedlem i arbeidsutvalget til Pedagogstudentene. Jeg har et brennende engasjement, spesielt for psykisk helse, da dette er et tema det ligger mye stigma og tabu rundt. Derfor har jeg valgt å engasjere meg i En Psykt Vanlig uke og gleder seg voldsomt til å ta fatt på vervet og festivalen.

ØKONOMIANSVARLIG
Marie Bringsvor

Hei, Marie her! Jeg er 23 år gammel og studerer for tiden Kybernetikk og robotikk ved NTNU. Fritiden fyller jeg med friluftsliv og finner på ting med venner. I tillegg er jeg veldig glad i å løpe! Psykisk helse er et viktig tema som det fortsatt snakkes for lite om. Derfor ønsker jeg å bidra til denne festivalen og håper at En Psykt Vanlig Uke kan øke fokuset på den mentale velværen.
Jeg gleder meg!

IMG_3926_edited.jpg
bottom of page