OM EN PSYKT VANLIG UKE 2022

En Psykt Vanlig Uke er et initiativ fra studentene hvor målet er å bidra til økt oppmerksomhet rundt psykisk helse blant studenter, samt senke terskelen for å prate om det. En Psykt Vanlig Uke arrangeres som en festival på vårparten, hvor man i løpet av en uke gjennomfører en rekke eventer sammen med eksterne aktører.  Eksempler på dette er speed friending, foredrag om psykisk helse, sosiale arrangement, konkurranser og kampanjer med et bestemt fokus. Tema for 2022 er åpenhet og festivalen skjer 14. mars til 20. mars.

Logo_hor gradient blå_edited.jpg
 

STYRET

Skjermbilde 2022-02-01 kl. 18.21.38.png
Skjermbilde 2022-02-01 kl. 13.08.41.png
Skjermbilde 2022-02-01 kl. 12.47.36.png

Leder
Alice Steckmest

Jeg har hatt mange verv opp gjennom, men dette er det vervet hvor jeg har lært mest og fått et større innblikk på hvor mange fine organisasjoner som finnes der ute! Det er enormt mange som jobber med mental helse, og det er dritkult:) Selv ønsker jeg å jobbe innenfor feltet, og har med vervet blitt inspirert til å søke mange kule steder rundt omkring i Norge. Veldig gøy å jobbe sammen med andre som også brenner for temaet, og som vil at studenter i Trondheim skal ha det best mulig<3 Håper at vi kan inspirere og legge et solid grunnlag for fremtidige EPVU festivaler!!

Kommunikasjonsansvarlig
Kristina Robertsen Lihaug

Jeg er 25 år og studerer master i folkehelse på Øya. Flyttet til Trondheim til høsten etter tre år bachelor idrett og trening i Bodø. På fritiden holder jeg på med friluftsliv, sosialisering, matlaging, trening, verv, serier og lignende. Grunnen til at jeg ble med i En Psykt Vanlig uke er at jeg brenner for psykisk helse, det er jo et så viktig tema! Ved å arrangere EPVU-festivalen skaper vi en sosial arena for studentene, senker terskelen for å prate om vanskelige ting og samtidig øker oppmerksomheten rundt temaet. Det er også et stort pluss å føle at man er en del av noe sykt viktig, samtidig som man får mange nye venner og gode opplevelser på veien.

PR-ansvarlig
Natalie Løvold Skomsvold

Jeg er 23 år og studerer siste året på sykepleien her i Trondheim. Når jeg ikke er på skole eller jobb så går tiden ofte til å lage mat, synge til Harry Styles, se på Greys, lese bøker, spille hayday eller snakke om alt og ingenting sammen med venner. Jeg holder også liv i en fisk, en hamster og tre kaktuser. Grunnen til at jeg søkte EPVU er at psykisk helse er noe jeg syns er både spennende og viktig. Det er noe jeg brenner for og jeg kan tenke meg å jobbe innenfor psykiatri i fremtiden. I tillegg har vi alle en psykisk helse, ikke minst studenter, og jeg tror og håper at et initiativ som EPVU kan være med på å åpne for samtaler rundt dette!

Skjermbilde 2022-02-01 kl. 12.47.27.png
IMG_0492_edited.jpg

Arrangementsansvarlig
Jostein Kleveland

Jeg er 22 år og studerer Lektorutdanning i Realfag med fagene Informatikk/Matematikk. På fritiden liker jeg å mat, være sosial med gutta i kollektivet, treffe venner og høre på muskk/podcast. Grunnen til at jeg ble med i En Psykt Vanlig Uke er at temaet psykisk helse er viktig for meg, og noe jeg ønsker at skal bli snakket mer om. Det å kunne være med å planlegge meningsfulle arrangementer og foredrag for studenter synes jeg er givende og gøy, og håper at det vil bidra til mer åpenhet. I tillegg er det et veldig sosialt verv, der jeg får muligheten til å treffe masse hyggelige mennesker.

Webansvarlig
Linn Marie Foldnes Lunde

Jeg er 24 år og studerer naturressursforvaltning. På fritiden er jeg sosial, og liker å gå turer i naturen, synge, trene og lage mat med venner. Jeg ble med i EPVU fordi jeg synes det er en utrolig flott festival som virkelig trengs. Vi trenger mer fokus og åpenhet om psykisk helse blant studenter. Jeg hadde lyst til å  bidra til å gjøre at festivalen mer synlig og vise at det er et lavterskeltilbud. En bonus er at jeg har fått muligheten til å møte masse motiverte og hyggelige folk!