top of page

OM EN PSYKT VANLIG UKE

En Psykt Vanlig Uke er et frivillig initiativ fra studenter i Trondheim, hvor det arrangeres en årlig festival i mars. Målet er å bidra til økt oppmerksomhet rundt temaet psykisk helse, senke terskelen for å prate om utfordrende temaer, øke mental velvære og koble studentene opp mot lokalbefolkningen. En Psykt Vanlig Uke arrangeres hvert år i uke 11, hvor man i løpet av denne uken gjennomfører en rekke arrangementer sammen med eksterne aktører. Eksempler på dette er alt fra speed friending, foredrag, treninger, workshops, sofaprater, sosiale arrangementer, konkurranser og kampanjer med et bestemt fokus og mye mer. I 2021 var temaet Tilhørighet, og i 2022 var temaet Åpenhet. Temaet for 2023 er Hverdagslykke og festivalen foregår 13. mars til 19. mars.

Om oss: About

STYRET 2022/2023

IMG_9833.PNG

LEDER
Kristina Robertsen Lihaug

Hei, Kristina her! Jeg er 25 år og studerer master i folkehelse på campus Øya. På fritiden er jeg veldig glad i friluftsliv, trening, sosialisering, matlaging, verv, jobb og mye mer. Jeg brenner for mental helse, og det er noe jeg gjerne vil jobbe med senere. Det beste med å ha verv i En Psykt Vanlig Uke er definitivt det å føle at man bidrar til noe viktig! I tillegg er det veldig morsomt, lærerikt og sosialt. I fjor var jeg med som kommunikasjonsansvarlig, men i år er jeg valgt til leder - noe som er veldig spennende. Jeg håper at vi med festivalen kan senke terskelen for å prate om vanskelige temaer, og samtidig øke den mentale velværen blant studentene i Trondheim <3

NESTLEDER
Maria Helene Johansen

Hei og hopp! Mitt navn er Maria og jeg studerer sykepleie. Jeg bruker fritiden min på å slække`n, være med i Velferdstinget, synge litt i kor og ikke minst tilbringe tid med venner, samboer og ikke minst hunden min. I løpet av mine 5 år i Trondheim har jeg opplevd veldig mye, både kult og litt mindre kult. Etter 1,5 år på biologi gikk jeg skikkelig på veggen, noe jeg fremdeles lever med ettervirkningene av. Heldigvis er en av disse ettervirkningene et brennende engasjement for studenters psykiske helse, som er grunnen til at jeg ønsker å bidra til denne festivalen for tredje året på rad.

Maria.jpg
296205731_817459996080267_2706943412153812674_n.jpg

ARRANGEMENTANSVARLIG
Kirsti Overland

Hei, Kirsti her! Jeg studerer lektor i realfag med retningene biologi og matematikk. Utenom det vil jeg anse meg selv som en psykt vanlig student😉 På fritiden liker jeg å være med venner, gå tur eller slappe av med en god bok eller strikking. Jeg har også et pågående prosjekt hvor jeg prøver å holde plantene mine i live. Psykisk helse er et viktig tema for meg og særlig etter at jeg flyttet hjemmefra og møtet med «voksenverden» har jeg skjønt viktigheten av å være åpen om ting man synes er vanskelig. Derfor ønsker jeg å være med på å skape en festival hvor vi senker terskelen for akkurat dette og lærer mer om god mental helse. Under fjorårets EPVU deltok jeg som frivillig, hvor jeg ble kjent med mange fine mennesker som gjorde at det hele ga veldig mersmak!

KOMMUNIKASJONSANSVARLIG
Maja Thoresen

Heyy. Jeg studerer master i grunnskoleutdanning ved Kalvskinnet campus. På fritiden liker jeg å være med venner og familie. Jeg er også veldig glad i å både lage og spise god mat. Grunnen til at jeg valgte å bli med i styret til EPVU, var både for å utfordre meg selv, da jeg aldri har hatt et verv tidligere, men også for å spre det viktige budskapet om å ivareta den mentale helsen. Jeg bidro også i fjorårets EPVU-opplegg, men da som frivillig. Jeg ble veldig inspirert til å fortsette med dette prosjektet, og kom derfor til en beslutning om å delta i styret. Dette er et valg jeg er veldig glad for at jeg tok! <3

IMG_0614_edited.jpg
IMG_0678_edited.jpg

PR-ANSVARLIG
Iren Harstad

Heihei! Jeg studerer Master i Folkehelse ved Campus Øya. Ved siden av skolen jobber jeg som tilkallingsvikar på St.Olavs, og skal begynne i jobb på biblioteket på Øya. På fritiden liker jeg å være med venner og samboer, være ute i naturen, bruke tid på verv, matlaging (og spising) og å slappe av med en god film! Jeg har alltid brent for psykisk helse fordi det er såpass viktig. De seneste årene har jeg vært så heldig å få jobbet innenfor det og fått en del erfaring. Jeg har noen venner som var med å arrangere EPVU i fjor og ønsket selv å være med i år når jeg så hvor bra den forrige festivalen ble. Jeg gleder meg til å være med å spre det viktige budskapet rundt til studenter i Trondheim! Håper på å se deg under festivalen i mars.

Om oss: Activities
IMG_1665_edited_edited.jpg

KOMITÉ

Fra venstre: Ida Johannessen (PR-komité), Hannah Dahle (PR-komité), Maria Hellebust (Arrangement-komité), Astrid Bøe Meyer (PR-komité), Ingvill Johansen (PR-komité), Susanne Høyem (Arrangement-komité). Ikke tilstede: Amelia Alexandra Løgavlen (Arrangement-komité), Kristine Schytte Hagebakken (PR-komité), Aurora Skumlien (Arrangement-komité).

Om oss: About
Om oss: Contact
bottom of page